Bijeenkomst lerend netwerk mentale gezondheid

Maandag 12 december heeft, op initiatief van gemeente Eindhoven, een zeer inspirerende bijeenkomst van het lerend netwerk mentale gezondheid plaatsgevonden bij WIJeindhoven. In de ochtend hebben de deelnemers een interessante presentatie over steunend relationeel handelen bijgewoond en heeft Michel Milo een presentatie over GEM gegeven. In de middag zijn thema’s als herstelgerichte zorg, digitalisering, huisartsenzorg, leefomgeving, leefstijlcampagne en voorlichting behandeld. Het doel van het lerend netwerk is om op deze thema’s inzicht te krijgen in wat er allemaal gebeurd in de regio, hoe we elkaar hierin kunnen versterken en te komen tot regionale ambities op de verschillende thema’s.

Het is mooi om te zien hoeveel initiatieven met zoveel enthousiasme opgepakt worden in de regio. Maar ook de bereidheid om dit af te stemmen en hierin gezamenlijk op te trekken.

We kijken uit naar de volgende bijeenkomst van het lerend netwerk op maandag 13 maart 2023. Interesse om ook deel te nemen? Laat het ons weten via info@samen-verder.org