Landelijke werkconferentie ‘Mentale gezondheid in de toekomst’

Zelfregie en herstel toegankelijk en dichtbij voor iedereen die het nodig heeft. Op deze werkconferentie gaan we ons onderdompelen in de toekomst. Een toekomst waarin laagdrempelige zelfregie en herstelmogelijkheden voor iedere inwoner van Nederland nabij zijn. Een toekomst waarin we domein overstijgend samenwerken aan mentale gezondheid. Waar de punten van de ‘taart’ die Zorg & Welzijn heet (ggz, MO, BW, VZ, Welzijn, HA, Sociale Basis) compleet anders zijn verdeeld. De verandering is nodig om de zorg voor en ondersteuning van mensen met een psychische en/of sociale kwetsbaarheid effectief en toekomstbestendig te maken. Zelfregie- en herstelinitiatieven spelen in deze ontwikkeling een unieke en onvervangbare rol.

Voor wie?

Ben jij beleidsadviseur of wethouder van een gemeente, ervaringsdeskundige staf- en beleidsmedewerker, manager van een zelfregie- en herstelinitiatief of preventief jeugdinitiatief, beleidsadviseur of manager uit het sociaal domein of 1e lijn, innovator uit de ggz, zorgverzekeraar, belangenbehartiger, landelijk kennisinstituut of koepel? Kom naar Deventer! Deelname aan de werkconferentie is gratis en inclusief lunch.

MIND en de Nederlandse Vereniging voor Zelfregie en Herstel (NVZH) organiseren deze conferentie. Wij nodigen je uit mee te komen denken. Hoe maken we er samen werk van om deze toekomst voor elkaar te krijgen? Meld je nu aan