Samen verder

Partners

Apanta, GGzE, Novadic-Kentron, PoZoB, PsyZorg en Stroomz hebben eind 2019 de handen ineen geslagen om een regionaal GGZ-samenwerkingsverband op te richten, met als titel ‘Samen Verder werken aan mentale gezondheid’.

In december 2019 hebben de betrokken partijen hiervoor een  samenwerkingsovereenkomst getekend.  Het startsein om flinke stappen te gaan maken! Karin Scheele, medisch directeur van PoZoB en voorzitter van het bestuurlijk overleg van Samen Verder zegt hierover; “Deze overeenkomst was voor ons een hele belangrijke eerste concrete stap om gezamenlijk en integraal aan de slag te gaan met onze regionale ambitie en te behalen doelstellingen”.

In 2020 is het samenwerkingsverband uitgebreid en zijn Zorgbelang, WijEindhoven, de gemeente Veldhoven en de gemeente Best aangesloten. Ook de beide zorgverzekeraars uit onze regio, CZ en VGZ, zijn partner in dit  samenwerkingsverband. Op dit moment werken we toe naar een regionale vertegenwoordiging vanuit de 15 gemeenten die onderdeel uitmaken van de regio-indeling van de GGD-Brabant ZuidOost. Tegelijkertijd beseffen wij ook al te goed dat we nog niet alle S-GGZ-partners uit de regio hebben betrokken. Dit is een grote wens van ons en dat willen we ook dit jaar realiseren.

Apanta

CZ

Stroomz

Gemeente Best

Gemeente Eindhoven

Gemeente Veldhoven

GGzE

PoZoB

Novadic Kentron

PsyZorg ZO-Brabant

VGZ

WijEindhoven

Zorgbelang Brabant Zeeland

Contact

Wil je jezelf aansluiten bij Samen Verder? Of wil je meer informatie of een oriënterend gesprek? Neem dan contact met ons op!

Annemarie Cromwijk